Simulator bicicleta Wahoo Fitness Kickr 2017

Anduranta, pasiune, ciclism, sanatate, am putea sa gasim un infinit de metafore care sa descrie exact ceea ce poate sa faca Kickr, altfel denumita si bicicleta indoor.

kickr-climb-indoor

5.199,00 RON
Cantitate

Anduranta, pasiune, ciclism, sanatate, am putea sa gasim un infinit de metafore care sa descrie exact ceea ce poate sa faca Kickr, altfel denumita si bicicleta indoor.

Ok, poate ideea nu este noua! Ok, poate pretul cade in defavoarea bicicletelor traditionale, dar hey, cine a spus ca vei renunta la bicicleta traditionala?

Cum? Nu, nu vei renunta! Vrei sa stii de ce? Pentru ca versiunea 2017 Kickr te lasa sa echipezi o multitudine de biciclete cu un spatiu intre axe de 12x142 sau 12x148, iar atunci cand demontezi roata din spate a bicicletei sa o poti folosi pe Kickr, poti echipa urmatoarele:
24" RD / 24" MTB / 650c RD / 26" MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB.

Ai 11 viteze la bicicleta ? Perfect, pentru ca 2017 Kickr este echipata cu o spatiere exacta pentru 11 viteze, insa daca vei avea mai putine viteze (8, 9 sau 10) vei avea nevoie de o noua caseta SRAM/Shimano.

Nu va trebui sa achizitionezi un element de blocare a roatei din fata deoarece Kickr stie ce sa faca, dar va trebui sa fii atent la greutatea persoanei ce va folosi Kickr. Fiind construita din otel fin, din materiale atent alese, Kickr poate sa suporte doar pana la 110 kg.

De ce sa alegi Kickr?

• Iti poti imbunatati calitatea vietii printr-un ritm alert si sanatos, in siguranta casei tale
• Iti place sa mergi cu bicicleta, dar vremea nu tine cu tine? Atunci, iti poti imbunatati rezistenta si stamina chiar la tine acasa cu bicicleta favorita (atentie la compatibilitate cu Kickr)
• Pentru ca versiunea 2017 este imbunatatita prin diferite sisteme Smart de monitorizare si eficacivitate a elementelor cardio ce intra in direct efect cu Kickr. ANT+ si Bluetooth 4.0 sunt elementele FORTE ale acestui simulator
• O vasta compatibilitate cu aplicatii de fitness din App Store sau Play Market, fiind compatibila atat cu iOS, dar si cu Android (vezi lista de compatibilitate)

Am putea alege atat de multe motive pentru care trebuie sa ai un Kickr acasa incat am plati dublu la firma de gazduire website sa putem arhiva atata informatie, in schimb ne-am oprit la lucrurile importante.

Calitatea materialului, asa cum am precizat mai sus, este atent aleasa, din otel nobil ce va asigura ani de folosinta.

Wahoo Fitness Kickr 2017 va fi compatibil si cu Wahoo Kickr Climb, ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat nu iti vei imbunatati doar activitatea de ciclism, dar daca iti plac si drumetiile, Wahoo Kickr Climb va imbunatati si acest tip de activitate, cu o inclinare selectabila, poti simula ca urci pe cele mai nebune dealuri.

In momentul de fata, Wahoo Fitness Kickr 2017 poate simula pana la o inclinare de maximum 20 grade, insa cu Wahoo Kickr Climb aceasta va urca drastic.

Wahoo Fitness Kickr 2017 vine echipat cu LED-uri care sa te instiinteze ca este alimentat, conectat si transmite prin Bluetooth Smart si/sau ANT+. Astfel te vei asigura in permanenta ca esti conectat cu aplicatiile de fitness.

Functiile Bluetooth si ANT+ iti permit sa conectezi simultan sau separat telefoanele inteligente, dar si dispozitive GPS. Ai un dispozitiv Garmin instalat pe bicicleta? Perfect, intrucat Kickr este echipat cu ANT+ FE-C, ceea ce permite conectarea cu usurinta.

Dupa conectarea propriu zisa la aplicatia de fitness favorita, acesta va stabileste automat rezistenta.

Folosesti Zwift sau Trainer Road? Atunci nu mai cauta inutil simulatoare pentru ca Wahoo Fitness Kickr este SPECIAL conceput sa iti ofere senzatia ca esti pe drum, in jungla urbana sau pur si simplu jungla.

Dar ce nu masoara acest Kickr... Am putea scrie multe, multe, multe. Masoara viteza, distanta, puterea emanata, cadenta, iar toate semnele vitale vor aparea pe aplicatia Wahoo Fitness (disponibila in Play Market sau App Store).

Asa cum precizam mai jos, functioneaza cu aplicatii terta parte, de aceea va rugam sa vizualizati lista atasata (https://eu.wahoofitness.com/media/downloads/KICKR_App_Comparison_Table.pdf)

Specificatii importante:

Dimensiuni (picioarele deschise): 54 cm x 71 cm

Dimensiuni (picioarele inchise): 54 cm x 23 cm

Greutate: 21 kg

Dimensiuni maxime inlocuire roata spate: 24" RD / 24" MTB / 650c RD / 26" MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB

Butuc: 130/135mm QR, 12x142, 12x148

Viteze: Echipare standard 11 viteze, pentru biciclete cu alte viteze, achizitionati separat un SRAM/Shimano

Cadenta: Senzor rotatii per minut inclus

Blocator roata fata: Nu este necesar

Tip rezistenta: electromagnetica

Acuratete: +/- 2%

Update Wireless: Cu siguranta

Terta parte Software ? - Da

Conectivitate: ANT+, ANT+ FE-C si Bluetooth Smart.

Dispozitive: iOS, Android, PC (Windows si MAC)

Greutate maxima utilizator: 110 kg

Alimentare: 100-240V~1.5A 50-60 Hz

Greutate volanta: 5.6 kg

Grad de simulare maxima: 20%

Putere maxima: 2000 WATT

Zgomot: 61 dBCe se afla in cutie?

• Wahoo Fitness Kickr 2017

• Caseta cu 11 viteze

• Alimentator retea

• Senzor cadenta

• Dispozitiv cuplare/decuplare rapida

• Saiba spatiere disc frana

• Distantier 1.8 mm

• Adaptor pentru 130 si 135 mm cu eliberare rapida

• Butuc reversibil pentru 130 si 135 mm cu eliberarea rapida

•  Adaptor pentru 12x142 si 12x148

•  Butuc reversibil pentru 12x142 si 12x148Compatibilitate bicicleta:

- Asfalt: 650c, 700c ; Munte: 24", 26", 27.5" / 650b, 29"Compatibilitate dispozitive conectate:

- Apple iOS 9.0 sau mai nou, prin aplicatia Wahoo Fitness

- Android: Din pacate, varietatea dispozitivelor Android cu functie Bluetooth face utilizarea putin mai problematica decat in cazul iOS. Ca sa te asiguri ca este compatibil, descarca aplicatia Wahoo Fitness din Play Store inainte de achizitia aparatului. Click aici pentru instalare (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wahoofitness.fitness)

- Windows / Mac: Wahoo Kickr suporta o varietate de aplicatii de Windows si Mac cu functii de Bluetooth si ANT+.

- Terta parte: Cum este precizat mai sus, lista aplicatiilor compatibile se poate regasi aici: https://eu.wahoofitness.com/instructions/kickr our favorite 3rd party apps, dai acoloCum instalezi Kickr?

- Instalare Kickr - https://www.youtube.com/watch?v=1RXATMoTu6Q

- Atasare bicicleta - https://www.youtube.com/watch?v=y_QNep4T15I

- Calibrare pedalare - https://www.youtube.com/watch?v=I7jqzjgyJwE

Inca aveti nevoie de ajutor? Suna-ne, iti vom oferi suportul necesar.

kickr-climb-indoor

Comentarii

Exprima-ti opinia

Simulator bicicleta Wahoo Fitness Kickr 2017

Anduranta, pasiune, ciclism, sanatate, am putea sa gasim un infinit de metafore care sa descrie exact ceea ce poate sa faca Kickr, altfel denumita si bicicleta indoor.

Exprima-ti opinia